Cupa de toamnă 2015, Deva

Badminton Deva cupa de toamna 2015

Dragi iubitori ai badmintonului,

Badminton Club Deva vă invită la tradiţionala competiţie de badminton, organizată în fiecare an la sfârşit de octombrie – “Cupa de toamnă, Deva 2015“.

Data competiţiei: 30 octombrie – 1 noiembrie 2015

Perioada de înscriere: luni 12.10.2015 ora 9:00 – luni 26.10.2015 ora 20:00


Regulamentul competiției “Cupa de toamnă Deva 2015”.

Competiția se adresează jucătorilor de badminton din România și străinătate și se va desfășura la următoarele categorii și probe:
1. Categoria Veterani (categorie destinată exclusiv sportivilor care au împlinit 35 de ani) – simplu masculin (MS), dublu masculin (MD), simplu feminin (WS), dublu feminin (WD) și dublu mixt (XD);
2. Categoria A – MS, MD, WS, WD și XD;
3. Categoria B – MS, MD, WS, WD și XD;
4. Categoria C – MS, MD, WS, WD și XD.

Pentru desfășurarea probelor, este necesară înscrierea a minimum patru sportivi / patru echipe, altfel proba respectivă va fi anulată. Toate categoriile punctează în clasamentul F.R. Badminton.

Înscrierile se fac pe TournamentSoftware.com, la toate categoriile, și vor începe luni, 12.10, ora 9:00, și se vor încheia luni, 26.10, ora 20:00. Marți, 27.10, la ora 21:00, se vor afișa grupele, iar miercuri, 28.10, ora 21:00, se va afișa programul meciurilor.

Un jucător poate participa la maximum trei probe, indiferent de categorie. Pentru probele de simplu, taxa de participare este 30 lei/jucător, iar pentru probele de dublu taxa este de 20 de lei/jucător. Intrarea în competiție este condiționată de achitarea taxei de participare. Renunțarea ulterioară la participarea într-o probă nu va duce la restituirea taxei.

La fiecare categorie vor fi organizate grupe preliminare, din care se vor califica în etapele eliminatorii primii doi clasați sau, dacă numărul participanților la o probă este de patru sau cinci, se va juca în sistemul „fiecare cu fiecare”.

La toate categoriile, mingea oficială a competiției este Yonex Mavis 350 mediu (dungă albastră), culoare galben, și va fi pusă la dispoziție de către organizatori. Mingea de pene poate fi folosită în cazul în care unul dintre sportivi / una dintre echipe dorește și pune la dispoziție mingi pentru încălzire și pentru întreaga durată a meciului.

Meciurile se desfășoară după sistemul cel mai bun din trei seturi. Un set este câștigat de sportivul / echipa care ajunge primul / prima la 21 de puncte, conform regulamentului oficial al jocului de badminton.

Întârzierea jocului de către un sportiv / o echipă cu peste 15 minute față de ora programată atrage pierderea meciului.

Orice altă situație va fi rezolvată pe loc de către organizatori.

Vor intra în competiție doar sportivii de la categoriile A, B și C (spre deosebire de cei de la categoria veterani) care, la ora începerii primului meci, sunt legitimați și sunt la zi cu viza anuală și cu cea medicală.

Competiția va începe vineri, 30 octombrie 2015, la ora 16:00. Jucătorii care vin de la o distanță mai mare de 300 km pot intra în joc începând cu ora 18:00, cu condiția să solicite acest lucru în scris, prin e-mail, la pcojocaru@yahoo.com până cel târziu luni, 26.10, ora 19:00.

Locul de desfășurare a competiției este Sala Sporturilor Deva, Str.Mărăsti 35, 330100 Deva

Adaugă la favorite legătură permanentă.

4 răspunsuri la Cupa de toamnă 2015, Deva

 1. Gigi spune:

  Dacă am depășit 35 de ani mă pot înscrie la C, B, A sau pot doar la veterani chiar dacă nu am mai participat niciodată la un concurs?
  Mulțumesc

  • badmintondeva spune:

   Te poți înscrie la ce probă vrei, luând în considerare următoarele:
   – categoria veteranilor este dedicată celor peste 35 de ani. În general, la această categorie se înscriu foștii sportivi de performanță.
   – categoria A, B și C sunt categorii valorice, cu categoria C dedicată începătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *