Badminton – Cupa de toamnă 2014

Badminton Deva - cupa de toamnaÎn perioada 07 – 09 noiembrie 2014, Badminton Club Deva are plăcerea de a vă invita la competiția de badminton “Cupa de Toamnă 2014”.

   Regulamentul competiției de badminton “Cupa de Toamnă 2014”, Deva:

Competiția se adresează jucătorilor de badminton din România și străinătate și se va desfășura la următoarele categorii și probe:
1. Categoria „Masters” (categorie destinată, în special, dar nu exclusiv, veteranilor și foștilor sportivi de performanță care nu au împlinit încă 35 de ani) – simplu masculin (MS), dublu masculin (MD), simplu feminin (WS), dublu feminin (WD) și dublu mixt (XD) – NU punctează în clasamentul FRBadminton;
2. Categoria „B” – MS, MD, WS, WD și XD – punctează în clasamentul FRBadminton;
3. Categoria „C” – MS, MD, WS, WD și XD – punctează în clasamentul FRBadminton;
4. Categoria „Challenger” (categorie destinată exclusiv jucătorilor de badminton nelegitimați, care nu se încadrează la categoria „Masters”) – MS și MD (WS, WD și XD vor avea loc doar dacă vor fi minimum câte patru înscriși la fiecare probă) – NU punctează în clasamentul FRBadminton.
Pentru categoria „Challenger”, organizatorii își rezervă dreptul de a refuza înscrierea în cazul în care consideră necesar.

Înscrierile se vor face pe TournamentSoftware.com, la toate categoriile, și vor începe luni, 20 octombrie 2014, ora 20:00, și se vor încheia luni, 3 noiembrie, ora 20:00.

Marți, 4 noiembrie 2014, ora 21:00, se vor afișa grupele, iar miercuri, 5 noiembrie, ora 21:00, se va afișa programul meciurilor.

Un jucător poate participa la maximum trei probe, indiferent de categorie. Pentru fiecare probă, taxa de participare este 25 lei. Intrarea în competiție este condiționată de achitarea taxei de participare. Renunțarea ulterioară la participarea într-o probă nu va duce la restituirea taxei.

La fiecare categorie, vor fi organizate grupe preliminare, din care se vor califica în etapele eliminatorii primii doi clasați.

La toate categoriile, mingea oficială a competiției este Yonex Mavis 350 galben cu dungă albastră și va fi pusă la dispoziție de către organizatori. Derogări de la această regulă se pot face după cum urmează:
– la categoriile „B” și „C”, mingea de pene va fi folosită în cazul în care unul dintre sportivi / una dintre echipe dorește și pune la dispoziție mingi pentru încălzire și pentru întreaga durată a meciului;
– la categoriile „Masters” și „Challenger”, altă minge va putea fi folosită doar în cazul în care ambii sportivi / ambele echipe sunt de acord.

Meciurile se desfășoară după sistemul cel mai bun din trei seturi. Un set este câștigat de sportivul / echipa care ajunge primul / prima la 21 de puncte, conform regulamentului oficial al jocului de badminton.

Întârzierea jocului de către un sportiv / o echipă cu peste 15 minute față de ora programată atrage pierderea meciului.

Orice altă situație va fi rezolvată pe loc de către organizatori.

Competiția va începe vineri, 7.11, la ora 16:00. Jucătorii care vin de la o distanță mai mare de 300 km pot intra în joc începând cu ora 18:00, cu condiția să solicite acest lucru în scris, prin e-mail, la pcojocaru@yahoo.com până cel târziu luni, 3.11, ora 20:00.

Locul de desfășurare a competiției este Sala Sporturilor Deva, str. Mărăști nr. 35.

Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *