Cupa de primăvară – Deva 2019

Dragi prieteni, ca de obicei, la final de martie, Badminton Club Deva organizeaza tradiționalul concurs de badminton “Cupa de primăvară”, așa că, și în acest an vă invităm la concursul de badminton Cupa de primavară – Deva 2019.

Perioada concursului: 29 – 31.03.2019

Termen limită de înscriere: Duminică, 24 martie 2019 ora 8:59 PM (GMT + 02:00).

Cum se fac înscrierile?

Înscrierile se fac prin tournamentsoftware, accesând următorul link:
https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx…

Regulament

Competiția se desfășoară pe 2 grupe: open și amatori. La open se poate înscrie oricine, la categoria amatori nu se pot înscrie actuali sau foști jucători participanți în cadrul campionatului național. Înscrierea jucătorilor in diferitele categorii se va face ținând cont de valoarea jucătorilor și de rezultatele obținute la alte concursuri. Organizatorii iși rezervă dreptul de a muta la o categorie superioară orice jucatori sau echipă care nu se înscriu la categoria corespunzătoare valorii lor.
Competiția se va desfășura in sistem grupe, apoi tablou eliminatoriu. Meciurile se vor desfasura cel mai bun din 3 seturi până la 21. În functie de numărul de participanți organizatorii pot decide să se joace in sistemul cel mai bun din 3 seturi până la 15.
Tragerea la sorți va avea loc luni, 25.03.2019, iar programul meciurilor va fi afișat miercuri, 27.03.2019.
Competiția va începe vineri, 29.03.2019 începand cu ora 14. In momentul înscrierii la competiție vă rugăm să aveți in vedere acest aspect important, respectiv prezența la sală cu 20 de minute înainte de ora programată a meciurilor.

Locul de desfășurare

Concursul se va organiza la sala sporturilor din Deva, str. Mărăști, nr. 35, județul Hunedoara

Opțiuni de cazare
Pentru cazare s-a vorbit la Hotel Sarmis, unde veți avea un discount dacă atunci când faceți rezervarea menționați că participați la concursul de badminton. Tariful de cazare este de 147 lei/camera dubla si 126 lei camera single (micul dejun nu e inclus, costa 18 lei si e optional). Rezervarea camerelor se face individual, pe adresa de mail a hotelului: sarmis.deva@unita-turism.ro.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *