Cupa de primavară – Deva 2016

Cupa de primavara 2016

Dragi iubitori ai badmintonului,

Badminton Club Deva vă invită la tradiţionala competiţie de badminton  – “Cupa de primăvară – Deva 2016“.

Data competiţiei: 01 – 03 aprilie 2016

Termen limită de înscriere: luni, 28.03, ora 21:00

Locul de desfășurare: Sala Sporturilor Deva, Str.Mărăsti 35, 330100 Deva, jud. Hunedoara


Regulamentul competiției “Cupa de primavară – Deva 2016”

Competiția se adresează jucătorilor de badminton din România și străinătate și se va desfășura la următoarele categorii și probe:
1. Categoria Veterani (categorie destinată exclusiv sportivilor care au împlinit 35 de ani) – simplu masculin (MS), dublu masculin (MD), simplu feminin (WS), dublu feminin (WD) și dublu mixt (XD);
2. Categoria A – MS, MD, WS, WD și XD;
3. Categoria B – MS, MD, WS, WD și XD;
4. Categoria C – MS, MD, WS, WD și XD.

Pentru desfășurarea probelor, este necesară înscrierea a minimum patru sportivi / patru echipe, altfel proba respectivă va fi anulată. Toate categoriile punctează în clasamentul F.R. Badminton.

Înscrierile se vor încheia luni, 28.03, ora 21:00. Marți, 27.10, la ora 21:00, se vor afișa grupele, iar miercuri, 28.10, ora 21:00, se va afișa programul meciurilor.

Un jucător poate participa la maximum trei probe, indiferent de categorie. Pentru probele de simplu, taxa de participare este 30 lei/jucător, iar pentru probele de dublu taxa este de 20 de lei/jucător. Intrarea în competiție este condiționată de achitarea taxei de participare. Renunțarea ulterioară la participarea într-o probă nu va duce la restituirea taxei.

La fiecare categorie vor fi organizate grupe preliminare, din care se vor califica în etapele eliminatorii primii doi clasați sau, dacă numărul participanților la o probă este de patru sau cinci, se va juca în sistemul „fiecare cu fiecare”.

La toate categoriile, mingea oficială a competiției este Yonex Mavis 350 mediu (dungă albastră), culoare galben, și va fi pusă la dispoziție de către organizatori. Mingea de pene poate fi folosită în cazul în care unul dintre sportivi / una dintre echipe dorește și pune la dispoziție mingi de o calitate corespunzătoare pentru încălzire și pentru întreaga durată a meciului.

Meciurile se desfășoară după sistemul cel mai bun din trei seturi. Un set este câștigat de sportivul / echipa care ajunge primul / prima la 21 de puncte, conform regulamentului oficial al jocului de badminton.

Întârzierea jocului de către un sportiv / o echipă cu peste 15 minute față de ora programată atrage pierderea meciului.

Orice altă situație va fi rezolvată pe loc de către organizatori.

Competiția va începe vineri, 01.04, la ora 16:00. Jucătorii care vin de la o distanță mai mare de 300 km pot intra în joc începând cu ora 18:00, cu condiția să solicite acest lucru în scris, prin e-mail, la paul.cojocaru@geiger.ro până cel târziu luni, 28.03, ora 21:00.

Sportivii care se înscriu la categoriile A, B și C și care, până luni 28.03, ora 21:00, nu și-au achitat taxa anuală sau nu sunt legitimați nu vor intra la tragerea la sorți. Toți sportivii care sunt legitimați trebuie să aibă viză medicală la zi.

Sportivii care se înscriu la veterani nu au obligativitatea de a fi legitimați, dar trebuie să prezinte, la intrarea în concurs, o declarație pe proprie răspundere că își asumă toate riscurile aferente competiției.

Oficialii turneului sunt:
– Cătălin Hosu – președinte Comitetul de Organizare;
– Paul Cojocaru – director de concurs;
– Mircea Birău – arbitru.

Înscrierile se fac aici: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=701B41C2-7C33-4494-AA4C-6D1A56F8D13B.

Detalii despre competiția “Cupa de primavară – Deva 2016” găsiți și pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/985599411532212/


Locul de desfășurare a competiției este Sala Sporturilor Deva, Str.Mărăsti 35, 330100 Deva

Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *