Cupa de primavară Deva 2015

afis cupa de primavara 2015Dragi iubitori ai badmintonului,

Badminton Club Deva vă invită la tradiţionala competiţie de badminton, organizată în fiecare an la sfârşit de martie – “Cupa de primavară Deva 2015“.

Data competiţiei: 20 – 22 martie 2015

Perioada de înscriere: 06.03.2015 – 16.03.2015 ora 21:00


Regulamentul competiției “Cupa de primavară Deva 2015”.

Competiția se adresează jucătorilor de badminton din România și străinătate și se va desfășura la următoarele categorii și probe:
1. Categoria Veterani (categorie destinată, în special, dar nu exclusiv, veteranilor și foștilor sportivi de performanță care au împlinit 35 de ani) – simplu masculin (MS), dublu masculin (MD), simplu feminin (WS), dublu feminin (WD) și dublu mixt (XD) – etapa in cadrul Campionatului National;
2. Categoria „A” – MS, MD, WS, WD și XD ;
3. Categoria „B” – MS, MD, WS, WD și XD ;
4. Categoria „C” – MS și MD, WS, WD și XD.
Pentru desfăşurarea probelor e necesară înscrierea a minim 4 sportivi (în cazul probelor de dublu minim 4 echipe), altfel proba respectivă va fi anulată.
Toate categoriile punctează în clasamentul FRBadminton.

Înscrierile se vor face pe TournamentSoftware.com, la toate categoriile, și vor începe vineri, 6.03, ora 9:00, și se vor încheia luni, 16.03, ora 21:00. Marți, 17.03, ora 21:00, se vor afișa grupele, iar miercuri, 18.03, ora 21:00, se va afișa programul meciurilor.

Un jucător poate participa la maximum trei probe, indiferent de categorie.

Pentru probele de simplu, taxa de participare este 30 lei iar

pentru probele de dublu taxa este de 25 de lei/jucător.

Intrarea în competiție este condiționată de achitarea taxei de participare. Renunțarea ulterioară la participarea într-o probă nu va duce la restituirea taxei.

La fiecare categorie, vor fi organizate grupe preliminare, din care se vor califica în etapele eliminatorii primii doi clasați sau daca numarul participantilor la o proba este de 4-5 se va juca in sistemul “fiecare cu fiecare”.

La toate categoriile, mingea oficială a competiției este Yonex Mavis 350 galben cu dungă albastră și va fi pusă la dispoziție de către organizatori. Mingea de pene poate fi folosită în cazul în care unul dintre sportivi / una dintre echipe dorește și pune la dispoziție mingi pentru încălzire și pentru întreaga durată a meciului.

Meciurile se desfășoară după sistemul cel mai bun din trei seturi. Un set este câștigat de sportivul / echipa care ajunge primul / prima la 21 de puncte, conform regulamentului oficial al jocului de badminton.

Întârzierea jocului de către un sportiv / o echipă cu peste 15 minute față de ora programată atrage pierderea meciului.

Orice altă situație va fi rezolvată pe loc de către organizatori.

Competiția va începe vineri, 20.03, la ora 16:00. Jucătorii care vin de la o distanță mai mare de 300 km pot intra în joc începând cu ora 18:00, cu condiția să solicite acest lucru în scris, prin e-mail, la paul.cojocaru@geiger.ro până cel târziu luni, 16.03, ora 21:00.

Locul de desfășurare a competiției este Sala Sporturilor Deva, str. Mărăști nr. 35.

[put_wpgm id=1]

Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *