Cupa de primăvară 2014

Dragi prieteni,

 Badminton Club Deva vă invită la Cupa de Primăvară, ediția 2014.

cupa de primavara2014Competiția se adresează jucătorilor amatori și veterani de badminton din România și străinătate și se va desfășura la următoarele categorii și probe:
1. Categoria Silver (începători) – probe simplu masculin (MS) și dublu masculin (MD);
2. Categoria Gold (avansați) – probe MS, MD, simplu feminin (WS), dublu feminin (WD) și dublu mixt (XD);
3. Categoria Veterani – probe MS, MD, WS, WD și XD.

Înscrierile se vor face pe TournamentSoftware.com, pe cele trei categorii, și vor începe luni, 10.03, la ora 10, și se vor încheia marți, 25.03, la ora 21. Miercuri, 26.03, ora 21, se vor cunoaște grupele, iar joi, 26.03, programul meciurilor. Comitetul de organizare își rezervă dreptul de a transfera jucători dintr-o categorie în alta, în cazul în care consideră necesar.

Un jucător poate participa la maximum trei probe, indiferent de categorie. Pentru fiecare probă, taxa de participare este de 20 lei. Intrarea în competiție este condiționată de achitarea taxei de participare. Renunțarea ulterioară la participarea într-o probă nu va duce la restituirea acestei taxe.

Intenția organizatorilor este de a programa meciuri în grupe – fiecare cu fiecare, la toate categoriile și toate probele. Grupele vor fi formate din câte 3 sportivi / echipe, iar în partidele eliminatorii se vor califica primii doi sportivi clasați / primele două echipe clasate.

Mingea oficială a competiției este Yonex Mavis 350 – galben cu dungă albastră. Altă minge va putea fi folosită doar în cazul în care ambii sportivi / ambele echipe sunt de acord.

Un meci va fi câștigat de sportivul / echipa care a câștigat două seturi. Regulamentul de punctare este cel oficial al jocului de badminton.

Întârzierea jocului de către un sportiv / o echipă cu peste 15 minute față de ora programată atrage pierderea meciului.

Orice alte situații vor fi rezolvate pe loc de comitetul de organizare al competiției.

Competiția va începe vineri, 28.03, ora 16:00 și se va încheia duminică, 30.03, după festivitatea de premiere. Jucătorii care vin de la o distanță mai mare de 300 de km pot intra în concurs vineri, începând cu ora 18, cu condiția să solicite acest lucru în scris, prin e-mail, directorului competiției, Paul Cojocaru: pcojocaru@yahoo.com.

Locul de desfășurare a competiției este Sala Sporturilor Deva.

Vă așteptăm cu drag!

 

Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *